Bijzondere muziekavond voor kraamhulp in Albanië

29 november 2012 om 00:00 Nieuws

ABBENES - De kerk van Abbenes is woensdagavond 11 december het decor voor een speciale muziekavond. Om twee redenen: er klinkt prachtige en swingende gospelmuziek door de medewerking van gospelgroep 'Soul2Soul' uit Sassenheim en de opbrengst is bestemd voor een goed doel. Het concert begint om 20 uur.

De gospelgroep heeft speciale kerstliederen uitgekozen en heeft met uitvoerende zangeressen Ellen Verhoef en Karen Overtoom zangeressen die hun ziel laten spreken met ontroerende liederen. Trompettiste Ina Kulk laat zich met jubelende trompetmuziek begeleiden door organist Henk van Voorst. Er is een pauze.

Het doel van de zangavond is geld bijeenbrengen voor kraamhulp in Albanië. In Abbenes komt elke week een groep vrouwen bij elkaar om babypakketten samen te stellen. Veel van de kleertjes en dekens zijn gedoneerd, en andere zaken als luiers, zalf, flesjes en voeding worden gekocht. De pakketten worden lokaal gedistribueerd door vrijwilligers die hun regio en de allerarmsten daar goed kennen.

Voor meer informatie: www.hoopvooralbanie.nl of Jeannette: (06) 20 19 29 64.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie