Kwartje Kagia rolt nog steeds verkeerd

1 december 2012 om 00:00 Sport

LISSERBROEK - Net als tegen Naaldwijk leek Kagia af te stevenen op een verdiend gelijkspel, vertelde Jerry Ubink, maar het kwartje rolde in de slotfase de kant van de tegenstander op. "Ik vond SVC voor rust beter, maar wij waren gevaarlijker in de omschakeling. Jammer genoeg hebben we nog steeds teveel moeite de kansen die we creëren om te zetten in doelpunten.

Voor rust hebben we vijf goede situaties gecreëerd. Rutger Goudriaan bijvoorbeeld schoot een keer in het zijnet en hij kopte de bal uit een corner tegen de lat. Een vrije trap van Kevin van Dijk werd door de keeper, de beste man bij SVC, gekeerd. En bij een heel mooie aanval waarbij we de bal steeds een keer raakten kwam Maarten van der Knaap in kansrijke positie maar hij schoot net iets te hoog.

Na rust hebben wij nog maar een goede mogelijkheid gehad. Niels Ganzevles probeerde de bal over de keeper te plaatsen maar die kon de inzet toch keren. Daarna leek de wedstrijd naar 0-0 te kabbelen. We speelden een goede wedstrijd, goed vanuit de organisatie. En waar het nou aan lag, ik weet het niet, maar in de laatste tien minuten slaagde SVC er toch in om ons onder druk te zetten en zo een paar kansen te creëren. In de 86e minuut werd het 1-0, het kwartje rolde dus weer de verkeerde kant op."