Opnieuw Huis&Tuinenshow

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

Voor de komende periode staat, onder andere, voor 13 december vanaf 20 uur in Het Dijkhuis een workshop gepland met als thema een kerststuk maken onder leiding van een bloembindster. Een volgende activiteit is de verlichte Huis&Tuinenshow. Deze is weer helemaal terug van weggeweest, want vanaf dit jaar gaat buurtvereniging Het Dijkhuis onder leiding van Cees Tibboel en Cees-Jan Eikelenboom het initiatief nieuw leven in blazen. Het thema dit jaar is ‘Het mooist verlichte raam’. Er zijn prachtige prijzen te winnen voor diegene die het thema het mooist uitbeeldt. Ook zijn er prijzen voor de mooist verlichte boom, en een originaliteits-, poedel- en publieksprijs. Er wordt gejureerd door de vakjury, waarbij er ook gelet wordt op veiligheid. Daarnaast mag het publiek jureren. De verlichting moet in ieder geval branden tussen 22 december en 6 januari.

AALSMEERDERBRUG - De buurtvereniging van en voor Oude Meer, Aalsmeerderbrug en Rozenburg leeft weer. Nadat er in oktober tijdens de Algemene Ledenvergadering een gedeeltelijk nieuw bestuur is gekozen, staat er een vol programma met diverse activiteiten. Inclusief een kerstverlichtingwedstrijd.

De lichtjesavond begint op 22 december om 20 uur in Het Dijkhuis. Op 30 december gaat na 16 uur het jureren van start door vakjury en publieksjury. Het deelnameformulier ligt in Het Dijkhuis. Op 6 januari volgt vanaf 15 uur de prijsuitreiking met aansluitend een nieuwjaarsreceptie in Het Dijkhuis.

Op woensdag 16 januari volgt er nog een workshop schilderen. Zie tevens www.hetdijkhuis.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie