Hutten bouwen kan nog steeds bij Jeugdland

8 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Jeugdland Hoofddorp is niet alleen een terrein om te spelen, maar ook om te eten. Zo is er cakejes bakken, maar ook luchtproef krokodil maken en pijl en boog schieten. En kinderen kunnen altijd nog hutten bouwen.

Elke vrijdag staat er iets lekkers op het menu. Op 14 december kunnen kinderen zelf heerlijke cakejes maken. Zaterdag 15 december is er een luchtproef op Jeugdland. Maak de bek van een krokodil en laat deze door de lucht (ballon) happen. Pijl en boogschieten met echte pijl en boog kan op woensdag 19 december.

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere dingen te doen. figuurzagen, 3-d kaarten maken, skelteren, tafeltennis, tafelvoetbal, in de zandbak, op de speeltoestellen, voetballen en hutten bouwen.

Al deze activiteiten zijn gratis of anders vermeld, wel gewone Jeugdland entree. De activiteiten starten altijd rond 15.30 uur.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar. Jeugdland Hoofddorp is te vinden aan de Redenburgersingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie