Kindervoorstelling Stippie & Jan in De Rank

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Podium Kris Kras presenteert op vrijdag 28 december voor kinderen vanaf 4 jaar de kindervoorstelling 'Stippie & Jan' door De Zingende Harp. De voorstelling vindt plaats in De Rank, Eugenie Previnaireweg 14 en begint om 14 uur.

Jan werkt op het treinstation. Hij doet dat graag. Maar nog veel liever zingt hij. Hij zingt altijd en overal, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Zijn collega's zijn hier niet zo blij mee. Ze vinden het kattengejank. Op een dag zetten ze Jan zonder pardon op een trein. Weg ermee. Stippie is een hond die erg veel houdt van muziek. Hij zingt mee met de radio, met de reclame en de musicals op televisie. Maar zijn baasjes vinden het vreselijk en ze besluiten Stippie in het bos achter te laten. Stippie is bang en alleen. Maar wie komt daar aan? Dat is Jan. Jan neemt Stippie mee en samen maken ze de mooiste muziek. Hun verhaal wordt verteld door twee schoonmaaksters: de Hollandse Bep en de Marokkaanse Aisha, twee collega's van Jan.

Kaartjes á € 4,- zijn telefonisch te reserveren op werkdagen van 13 tot 16 uur bij MeerWaarde, (023) 569 88 88 of per mail podiumkriskras@meerwaarde.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie