Meerkerk zorgt voor kerstnachtdiensten met mix van traditionele en moderne elementen

17 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De jaarlijkse Kerstnachtdiensten van De Meerkerk bevatten ook in 2012 een mix van traditionele en moderne elementen, met samenzang van kerstliederen en een overdenking gecombineerd met multimedia en eigentijdse muziek.

Dit jaar worden er zes diensten gehouden, voor de kinderen zijn er drie kinderkerstdiensten.

Zondag 23 december begint de eerste dienst om 16 uur. Daarna zijn er die dag diensten om 18.30 en 21 uur. Tijdens de diensten van 16 en 18.30 uur zijn er speciale kinderkerstprogramma's voor de 4 tot 12-jarigen in twee leeftijdsgroepen: Kinderen van 4, 5 en 6 jaar en kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Voor de eerste leeftijdsgroep is er de musical 'De verjaardag van de prins'. Voor de wat grotere kinderen is er een apart programma met veel muziek. Er wordt gitaar, dwarsfluit en piano gespeeld en er is een band. Er is tijdens deze twee diensten baby- en peuteropvang voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Ook maandag 24 december zijn er drie diensten: om 18.30, 21en 23uur. Tijdens de dienst van 18.30 uur is er kinderopvang en zijn er net als zondag kinderkerstprogramma's voor verschillende leeftijdsgroepen.

Zondag 30 december zijn er geen zondagsdiensten in De Meerkerk. Zondag 13 januari zijn er speciale nieuwjaarsdiensten.

Alle diensten vinden plaats in het kerkgebouw aan de Bennebroekerweg 515 in Hoofddorp (nabij de middelste Calatravabrug). De zes kerstnachtdiensten zijn voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

De toegang is voor alle diensten gratis, tijdens de diensten wordt een collecte gehouden. Voor meer informatie zie www.meerkerk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie