Winnares The Voice: 'Ik wil er wel twee!'

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Leona Philippo, de winnares van The Voice, heeft vanmorgen om 12 uur haar gewonnen Mitsubishi Outlander opgehaald bij Wiersema & Van Wouwe. In een zinderende finale van afgelopen vrijdag kreeg Leona, uit het team van Trijntje Oosterhuis, net wat meer stemmen dan Johannes. Zij werd daarmee de derde winnaar van The Voice of Holland.

Naast een lucratief platencontract is zij ook de gelukkige winnares van een Mitsubishi Outlander. Precies om 12 uur kwam Leona donderdag 20 december de showroom van Wiersema & Van Wouwe in Hoofddorp binnen lopen. Na het overhandigen van de sleutels door Arnoud Korsuize was het tijd voor een korte proefrit.

"Jeetje, wat een prachtige car!'', was de eerste reactie van de winnares. Samen met een filmploeg rijdt zij een rondje over het bedrijventerrein. "Ik wil er wel twee',' lacht ze als ze de showroom weer binnen stapt. "Het is echt geweldig, wat een fantastische prijs.'' Voor haar zoontje krijgt Leona een schaalmodel mee naar huis.

,"Het is een krankzinnig week voor mij geweest. En er staat nog heel wat te gebeuren. De komende tijd zal ik veel in de studio zitten om mijn plaat te maken',' laat Leona weten. "Ik laat het allemaal op me afkomen, maar geniet er wel met volle teugen van.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie