Kerstmarkt Zwanenburg druk bezocht

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Veel bezoekers, gezellige kerstmuziek met heuse dj's, warme chocolademelk en gloeiwijn en een knallende vuurwerkshow; de kerstmarkt in Zwanenburg is een groot succes.

Voor de kerstmarkt heeft een groot aantal plaatselijke winkeliers en ondernemers een mooi en soms verrassend plekje gezocht in tuincentrum GroenRijk. Leuke cadeautjes, mooie kleding, lekker eten en drinken en zelfs een loodgieter die een telefoonnummer uitreikt voor het geval de verwarmingsketel het tijdens de feestdagen laat afweten. Voor de vele bezoekers aan de kerstmarkt in het niet moeilijk in de goede sfeer voor de komende feestdagen te komen.

Genietend van een beker hete chocolademelk slentert een Zwanenburgs echtpaar met twee kinderen - nee, geen naam in de krant - door het tuincentrum dat een grote plaats heeft ingeruimd voor de kerstmarktactie waarbij 25 procent korting wordt gegeven op vele honderden kerstartikelen.

"Kijk dat is nog eens leuk in deze tijd van crisis'', wijst de vrouw op een prachtige kerstdecoratie die met volle instemming van manlief in het winkelwagentje wordt gezet. "Het zijn onzekere tijden en daarom letten we toch een beetje op wat we kopen'', zegt hij enigszins verontschuldigend.

Maar crisis of niet, vuurwerk zal ook dit jaar niet overgeslagen worden. Daar was het talrijke publiek het over eens tijdens de grote show door het Zwanenburgse bedrijf Vuurwerkworld. "Hier zijn wij eigenlijk voor gekomen'', bekennen de twee vrienden Tom en Mark.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie