Speelman & Speelman komt met een nieuwe muzikale voorstelling

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Heeft u even nergens zin in? Kan het u allemaal aan uw reet roesten? Kom dan naar de broertjes Speelman, optimisten in hart en nieren. Want als je in een diepe put zit en je kunt zwemmen, dan wacht je toch gewoon op de regen? 'Optimisten' is een muzikaal programma dat ontroert, de lachspieren aan het werk zet en u raakt. De broers en hun muzikanten nemen u mee naar een wereld waar niets zeker is. Behalve dit: met deze twee optimisten komt u altijd vrolijk de zaal uit. Speelman & Speelman zijn op vrijdag 18 januari om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van De Meerse.

Muziek maken doen de broers Daan en Joost Speelman al hun hele leven. Al heel jong schrijven ze al samen eigen liedjes en op hun zeventiende treden ze voor het eerst op in het theater. Daar begint de podiumcarrière van Speelman & Speelman. In 2002 volgen Daan en Joost een opleiding aan de theateracademie en in 2005 worden ze tweede bij het Amsterdams Kleinkunstfestival. Dit is de start voor de eerste officiële theatervoorstelling 'Niet over één spoor'. Vervolgens maken ze een tweede programma genaamd 'Thuis'. Dit programma kent een groot succes. Mede dankzij hun goed beluisterde wekelijks item in het radioprogramma van Giel Beelen bij 3FM worden Speelman & Speelman steeds bekender.

Speelman & Speelman waren eerder te zien in De Meerse met hun programma 'Thuis' in 2010 en in 2011 met hun vorige voorstelling 'Wakker'.

Cabaretmagazine.nl over de voorstelling: ,,Gevoelig of grappig, de kwaliteit is continu van een hoog niveau. Hun stemgeluid is zuiver en gepassioneerd, de inhoud gemeend en oprecht. (…) 'Optimisten' bevat mooie liedjes, koddige sketches en een hoge dosis positieve uitstraling. Dankzij het aanstekelijke enthousiasme van de broers is het vrijwel onmogelijk het theater te verlaten zonder goed gevoel.''

De Meerse kleine zaal

Vrijdag 18 januari - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie