Headville Headbangers met keiharde metal in Duycker

8 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Duycker organiseert op zaterdag 16 maart de tweede editie van Headville Headbangers. Keiharde metal in Hoofddorp. Deze keer met grote Nederlandse namen als My City Burning en None Shall Fall. De deur opent om 20 uur. Om binnen te komen moet je minimaal 18 jaar zijn.

De tweede editie van Headville Headbangers belooft hard stampen met de beste metalbands van eigen bodem. Headbangen is deze avond verplicht. Dus gooi je haren los, trek je kisten aan en kom naar Duycker voor een rauwe, harde avond bij Headville Headbangers Volume 2.

My City Burning is een headliner die je niet snel gaat vergeten. Metal van de bovenste plank, met enthousiaste reacties waar ze maar spelen. Deze Amsterdamse Hardcore trash metal band is het beste wat Nederland op dit gebied te bieden heeft. Hun debuut album wordt als een musthave voor hardcore fans gezien. De in your face muziek van MCB slaat overal in Europa aan en met hun energieke, intense live shows trekken ze de hele wereld over. Ze speelden o.a. samen met Machine Head, Hatebreed en Poison The Well.

Het Haarlemse vijftal van None Shall Fall maakt hardcore met metal invloeden. De zware gitaarriffs worden afgewisseld met stampende drums en knallende bas. Je hoort invloeden terug van bands als: Evergreen Terrace, Killswitch Engage, en Parkway Drive. Pure hardcore metal, en een gegarandeerde briljante liveshow.

Het no nonsence gedrag, de passie voor muziek, ervaring en talent van Polydrone slaat al jaren aan bij het publiek. De band stond als enige metalband in de finale van Het geheim van Starsound, waarbij ze 20 andere bands achter zich lieten. Ze speelden in binnen- en buitenland de zalen plat en kregen niets dan lovende recensies over hun albums.

Melodische Hardcore metal met agressieve zang en positieve teksten, zo kan je This Ends Tonight het beste omschrijven. Ze spelen een crossover tussen hardcore en metalcore. Sinds 2012 hebben ze een nieuwe zanger wat de band alleen maar beter heeft gemaakt. Hun energieke, positieve attitude maakt deze band een echte publiekslieveling.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie