Ballet, breakdance en house in de nieuwe dansvoorstelling van ISH

22 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - 'HYPERISH - Identity 3.0' is een dansvoorstelling waarin je overspoeld wordt met energie en verrassende body movements. Om te ontsnappen aan de dagelijkse druk en de rush van het leven, wordt de sprong in het diepe gewaagd, op zoek naar jezelf. De dingen doen die belangrijk zijn en je eigen weg vinden in het leven. Op zoek naar je grenzen en vechten voor vrijheid. Niets is de ISH-performers vreemd: hiphop, breakdance, acrobatiek, house, modern, new style, poppin' en ballet. Alles komt samen in de nieuwe voorstelling 'HYPERISH - Identity 3.0'. ISH is op donderdag 11 april te zien in de grote zaal van De Meerse, aanvang: 20.15 uur.

'HYPERISH - Identity 3.0' is de reprise van de kleine zaal voorstelling 'HYPERISH'. Marco Gerris (bekend van het televisieprogramma 'So You Think You Can Dance') is regisseur en performer bij ISH. Gerris over ISH: ,,Alle disciplines van ISH hebben allemaal 1 ding gemeen. Het is een lifestyle. Het gaat erom dat je je op een creatieve manier uit, grenzen op zoekt en vecht voor erkenning en vrijheid. Dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Je moet je eigen weg vinden in het leven en dat laat ik in 'HYPERISH' zien''.

,,De benadering is vooral licht, optimistisch, vol hoop. De positieve energie van hiphop heeft de overhand. De dansers vliegen over en langs de kisten, hun lichamen als van elastiek, maar ook vol kracht en beheersing.'' en ,,HYPERISH biedt precies wat de titel belooft: één brok energie'', aldus de pers over 'HYPERISH'. ISH staat volgend jaar met 'HYPERISH' drie weken op Broadway.

ISH was in 2012 ook al te zien in De Meerse met de voorstelling 'BoyISH/GirlISH'.

De Meerse grote zaal

Donderdag 11 april - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie