Tribute to Creedence Clearwater Revival

29 maart 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - The Fortunate Sons treden op zaterdag 6 april op met hun 'tribute to Creedence Clearwater Revival' in Duycker. Zij laten de blues/rock van deze legendarische band uit de jaren 60 en 70 herleven. De deur opent om 20 uur.

De mannen van Creedence Clearwater Revival (C.C.R.) beheersten met hun karakteristieke geluid en pakkende songs de jaren '60 en '70. De muziek van C.C.R. staat bij velen in het geheugen gegrift als de ultieme soundtrack van deze roemruchte jaren. Klassiekers als Proud Mary, I Put A Spell On You, Who'll Stop The Rain en Bad Moon Rising komen zeker weten voorbij.

The Fortunate Sons staan voor het eerst op het podium van Duycker. De band bestaat uit zanger/gitarist Toon Eppink, Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge op slagwerk. Het drietal weet als geen ander de sfeer en het gevoel van de bloeiperiode voor de popmuziek tot leven te wekken. Toon Eppink komt met zijn stemgeluid en zijn energieke performance bijzonder dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty.

De band heeft zich ontpopt als trefzekere vertolker van hun helden. Met hun ,,Tribute to C.C.R.'' hebben ze in de afgelopen jaren veel positieve reacties ontvangen en shows in binnen- en buitenland gegeven. De in 2009 verschenen c.d. ,,Live in Europe'' vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live energie van The Fortunate Sons.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie