Jeffrey Spalburg met zijn nieuwe voorstelling 'Thuus'

12 april 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Thuus is de plek waar we allemaal graag komen. Het is er warm, veilig en vertrouwd. Dichtbij om de hoek of uren rijden of vliegen, soms na het sluiten van je ogen ben je er al. Thuus is bij wie je wilt horen, soms een keuze, soms aangeboren. In Jeffrey Spalburg's derde avondvullende show gaan we naar drie plekken. De opa plek, de vader plek en de plek van de nieuwgeboren zoon. Alle goede dingen bestaan in drieën, …of niet? Waar je ook wandelt of waar je ook gaat; Thuus blijft opgeteld nog altijd de beste plek. 'Thuus' is te zien op vrijdag 26 april om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

In november 2008 ging Jeffrey's eerste avondvullende cabaretsolo 'Brommers Kiek'n' in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. In 2010 volgde 'Spiekerboks' en inmiddels is hij al aan zijn derde programma 'Thuus' toe. Jeffrey heeft met zijn eerste twee programma's ook in Het Oude Raadhuis gestaan.

TC Tubantia over zijn show 'Thuus': "Jeffrey Spalburg bewijst in zijn nieuwe programma dat hij zich soepeltjes naar een toppositie in de cabaretwereld aan het bewegen is. Hij doseert in zijn programma op subtiele manier de muzikale erfenis van zijn bestaan als levende beatbox. Maar zijn frisse kijk op de wereld en de originele manier waarop hij dat alles ter sprake brengt, doet je van je stoel rollen van het lachen."

Het Oude Raadhuis

Vrijdag 26 april - 20.30 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie