Maxima Vloer en Raam Totaal speciale aanbieding op rolluiken

23 april 2013 om 00:00 Ondernemend

QRUQUIUS - Maxima Vloer en Raam Totaal, al weer ruim tien jaar specialist op het gebied van vloeren, binnen- en buitenzonwering, komt vanaf 30 april met wel een heel bijzonder aanbod op haar rolluiken. Een maand lang, tot 30 mei, krijgt iedereen bij aanschaf van nieuwe rolluiken een gratis motor incl. opbouwschakelaar. De aanschaf van rolluiken, geluidwerend, isolerend, vochtwerend, zonwerend en inbraakwerend, wordt daardoor nog aantrekkelijker.

"Beloof wat je kan en doe wat je belooft, is altijd het uitgangspunt geweest van Maxima Vloer en Raam Totaal. We willen als eerste het nieuwste aanbieden met veel korting. Met volledige aandacht voor gezondheid en milieu. Geen beurs in Europa ontsnapt aan onze aandacht. Daar ontmoet je de juiste partners en fabrikanten en kun je goed zaken mee doen. Denk aan veel korting die we door kunnen geven aan onze klanten."

Maxima Vloer en Raam Totaal heeft twee winkels aan het Prinses Beatrixplein 45 en 67 in Haarlem. Van daaruit wordt zowel de particulier als projectklant verzorgd. Ook de in 2007 opgezette webwinkel wordt van hieruit bediend. Voor een overzicht van bijna alle producten, zie www.maximavloerenvoordelig.nl.

Voor meer informatie: (023) 536 51 38 of info@maximavloerenvoordelig.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie