Speciaal foto-album voor Koningsspelen

26 april 2013 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Eén groot feest in de EXPO Haarlemmermeer. Ruim vijfduizend kinderen sprongen in de lucht, zwaaiden met hun rode, witte of blauwe petje, optredens van Ernst en Bobby, een ontbijtje, en veel, heel veel geluid. Haarlemmermeer vierde hoorbaar de Koningsspelen.

Het begon 's morgens met één lange stoet van bussen en eenmaal met z'n allen onder het grote gele dak werd het één grote bewegende en zingende massa van kinderen. Ongeveer 5.200 leerlingen van 24 basisscholen deden vrijdag 26 april mee met de Koningsspelen, een groot beweegfeest voorafgaand aan de troonswisseling op 30 april.

Met optredens van Ernst en Bobby (zij zorgden voor de grote wave van rode, witte en blauwe petjes), Elastic Double en de uitreiking van een cheque aan Noa en Indy van Dansschool Van Altena (verliezend finalisten in Everybody Dance Now).

De redactie heeft een selectie van de vele foto's gemaakt en deze geplaatst in een speciaal foto-album: Koningsspelen 2013. Het album is te vinden op de voorpagina van deze site, klik daarvoor op de speciale link bovenaan de pagina.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie