Kruisweg krijgt opnieuw eenrichtingsverkeer, nu de andere kant op

11 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Er is heel wat overleg aan vooraf gegaan, zowel met ondernemers en bewoners van de Kruisweg. Maar eind juni gaan de werkzaamheden dan toch van start en wordt een deel van de Kruisweg opnieuw eenrichtingsverkeer.

Om deze aanpassing mogelijk te maken wordt een deel van de Kruisweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Alleen bevoorradingsverkeer en bezoekers van de parkeergarages zijn nog toegestaan.

Zodra de werkzaamheden zijn afgerond is de Kruisweg in het centrumgebied (Markthof - Nieuweweg) alleen nog in te rijden vanaf westelijke richting. Verkeer uit oostelijke richting kan dan niet meer doorrijden. Dat verkeer kan dan wel rechtsaf de Nieuweweg op, omdat de toegestane rijrichting wordt omgedraaid. Verkeer vanaf de Burgemeester Pabstlaan kan ter hoogte van het kerkgebouw niet meer rechtsaf richting centrum.

Het is niet de eerste keer dat er eenrichtingsverkeer wordt ingesteld op een deel van de kruisweg. In 2009 gebeurde dat ook al, alleen andersom. Toen mocht het verkeer dat uit de richting Aalsmeer kwam doorrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie