Arthur van Dijk uitgezwaaid tijdens drukke haringparty Meerbusiness

13 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Hoewel hij nog 2,5 maand te gaan heeft als wethouder van Economische Zaken is Arthur van Dijk donderdag uitgezwaaid tijdens de 9de haring- en netwerkparty van ondernemersplatform Meerbusiness. In Claus Event Center waren meer dan 1000 ondernemers bijeen om haring te happen en te netwerken.

Arthur van Dijk, die in september voorzitter wordt van Transport en Logistiek Nederland, was naar het podium gelokt met het verhaal dat hij iets moest vertellen over zijn bijna 10-jarig bestaan als wethouder. Tijdens zijn toespraak werd de Badhoevedorper ruw onderbroken en werd hijzelf voor het voetlicht geplaatst. Zo kon het gebeuren dat de uitpuilende ballroomzaal van Claus zich vergaapte aan een foto van de kleine Arthur in een badje.

De VVD-wethouder werd geprezen om zijn brugfunctie tussen de politiek en het bedrijfsleven. Ook zijn vrouw Inge werd naar het podium geroepen om loftuitingen in ontvangst te nemen over haar steun aan haar vaak afwezige echtgenoot.

De hoofdgast van deze editie van de haringparty was oud-premier Jan-Peter Balkenende, tegenwoordig in dienst bij Ernst & Young. Hij roemde de inzet van Haarlemmermeer op het gebied van duurzaamheid.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie