Artquake organiseert de perfecte afsluiting van het schooljaar

17 juni 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Op zaterdag 22 juni komt Het Allermooiste Examenfeestje terug naar Artquake. Headliner Naffz wordt verder bijgestaan door Frenky Toros, Majin Boo!, Imre, Oliver Rosa, Thom van Riel, MC KC Jones en MC Kevin Oscar. Het feest vindt plaats in Duycker. Minimale leeftijd is 16 jaar.

De stressvolle examenperiode is voorbij en dat betekent: een goede reden voor een feestje bij Artquake. Na twee uitverkochte edities zijn de heren van Het Allermooiste Examenfeestje weer terug. Deze editie belooft harder, beter en sterker te worden dan alle voorgaande. Als grote headliner is deze keer NAFFZ gestrikt. Deze moombathon grootheid weet hoe hij een dansvloer in beweging krijgt. Hij werkte met o.a. Yellow Claw, Hardwell, FeestDJRuud en Dirtcaps. Hij draait op grote feesten in binnen- en buitenland, maar voor Artquake komt hij naar Hoofddorp.

Verder staan ook de bekende gezichten van eerdere Allermooiste Feestjes achter de DJ set. Frenky Toros, Oliver Rosa, Majin Boo!, Imre en Thom van Riel. De hele avond wordt aan elkaar gepraat door MC KC Jones en MC Kevin Oscar. Het beloofd weer een feest te worden om niet snel te vergeten.

www.artquake.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie