Twee rondleidingen voor één museumkaartje

17 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Historisch Museum Haarlemmermeer en Museum De Cruquius organiseren van juli t/m oktober elke eerste zaterdag van de maand een 'Haarlemmermeer in één dag'. Individuele bezoekers krijgen om 11.30 uur een gratis rondleiding in het ene en om 14 uur een gratis rondleiding in het andere museum. Kosten: één toegangskaartje tegen het gewone tarief.

Het 'Haarlemmermeer in één dag' programma begint in Museum De Cruquius voor het verhaal van vóór en rondom de droogmaking. Het vervolg is in Historisch Museum Haarlemmermeer. Daar start om 14 uur een gratis rondleiding over de periode vanaf de eerste pioniers in Haarlemmermeer tot nu.

Aanmelden voor 'Haarlemmermeer in één dag' hoeft niet. Het 'startkaartje' moet gekocht worden in Museum De Cruquius. De actie geldt op 6 juli, 3 augustus, 7 september en 5 oktober.

Museum De Cruquius is op weekdagen geopend van 10 tot 17 uur en in het weekend van 11 tot 17 uur. Historisch Museum Haarlemmermeer is de hele week behalve op maandag geopend van 13 tot 17 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie