Opening pand in Lijnden markeert bijzonder moment in 88 jaar Van Kalmthout

20 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HAARLEMMERMEER - Met de opening morgen, vrijdag 21 juni, van de nieuwe vestiging in Lijnden, markeert Ford-dealer Van Kalmthout Auto een bijzonder moment in de 88-jarige geschiedenis van dit van oorsprong echte familiebedrijf. Op die dag krijgt van Van Kalmthout Auto ook een nieuwe naam: Ardea Auto. ,,Heel bewust is voor deze datum gekozen, niet alleen omdat het de langste dag van het jaar is, maar ook de dag waarop Stern precies dertien jaar geleden naar de beurs ging'', licht Marijn van Kalmthout toe.

Met de ingebruikname van het nieuwe pand aan de Sydneystraat, waar ook Stern zusterbedrijf Svala Auto (Volvo) zijn intrek neemt, komt er een einde aan Van Kalmthout Auto Badhoevedorp.

Marijn van Kalmthout: ,,Door de samenvoeging met Stern-zus Ford-dealer Ardea Auto uit Amsterdam-West zal onder leiding van mijn neef Marcel van Kalmthout het huidige Badhoevedorp-team met een aantal medewerkers uitbreiden, omdat ook het werkgebied aanzienlijk wordt vergroot. Voor zowel de relaties van Van Kalmthout Auto als die van Ardea Auto betekent het wel dat zij de vertrouwde gezichten weer terugzien in de nieuwe vestiging.''

Een andere ontwikkeling is dat vanaf 21 juni aanstaande de naam 'Van Kalmthout Auto' zal plaatsmaken voor 'Ardea Auto'. De Stern Groep, waar Van Kalmthout inmiddels al 8 jaar deel van uitmaakt heeft besloten om alle in Nederland gevestigde Ford-dealers van het concern onder de naam 'Ardea Auto' voor te zetten. Dit betekent dat ook de naam 'Van Kalmthout' op de panden in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Lisse en Noordwijk de komende maand zal wijzigen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie