Win vrijkaarten voor Cyrano de Bergerac in A’damse Bos

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Deze zomer wordt van 23 juli tot 7 september het in 1897 geschreven toneelstuk van Edmond Rostand opgevoerd in het Open luchttheater in het Amsterdamse Bos. Dit stuk speelt zich af in het Parijs van de 15e eeuw en vertelt een romantisch en tragisch liefdesverhaal over Cyrano, een zeer getalenteerde schrijver die verliefd is op Roxane.

Hij schaamt zich echter voor zijn uiterlijk. Roxane op haar beurt is verliefd op de zeer aantrekkelijke, maar ietwat slome Christian. Cyrano helpt Christian door namens hem mooie liefdesbrieven aan Roxane te schrijven. Zij wordt alsmaar verliefder en verlooft zich met Christian. Dan worden zowel Cyrano als Christian naar het front gestuurd.

Amsterdam Airport Schiphol is hoofdsponsor van het Theater het Amsterdamse Bos en stelt in totaal 20 gratis vouchers beschikbaar. Wie hiervoor in aanmerking wil komen moet uiterlijk 15 juli een mail met naam en adres sturen en de reden waarom Cyrano zich schaamt. De mail moet naar schipholreport@schiphol.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie