Wijn is lekker, wijn is genieten, wijn is beleving

25 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - De Wijnzaak(.nl) is een wijnbedrijf dat zich richt op het drinken van lekkere wijnen tegen betaalbare prijzen. Wij geloven erin dat wijn veel dichter bij de consument gebracht kan worden. Genieten van wijn is meer dan een schap in een supermarkt!

Veel consumenten vinden wijn lekker maar vinden het lastig om te bepalen welke smaak nu echt bij ze past. Veel van de in Nederland aangeschafte wijn wordt bij de wekelijkse boodschappen gekocht op basis van het visuele en op basis van prijs. Als je vraagt wat een consument nu echt zou willen, dan is het antwoord 'ik wil wijn proeven en advies krijgen bij mijn aankopen'. Bij ons kan dat!

Daarnaast is er een trend gaande waarbij consumenten steeds meer thuis koken in plaats van uit eten te gaan. Er wordt echt werk van gemaakt, er worden goede ingrediënten gekocht om lekker te koken. Wij zien in deze trend ook veel meer aandacht voor het zoeken naar de juiste wijn bij de gerechten. Niet zomaar een fles wijn bij het eten maar één die echt past bij de smaak van het gerecht.

Wij helpen klanten met dit wijn-spijs advies en geven ze ook informatie over de achtergrond van het wijnhuis en het product. Leuk voor aan tafel!

- Wijnproeverijen in De Wijnzaak, bij u thuis of voor uw bedrijf

- Wij verzorgen wijncursussen, gegeven door onze vinoloog

- 200 soorten wijn tegen scherpe prijzen, in onze winkel en online

- Bij ons kunt u terecht voor elk wijncadeau en/of relatiegeschenk.

In onze winkel aan de Wijkermeerstraat 28F (Industrieterrein Hoofddorp Noord) ontvangen wij u graag om u advies te geven over uw wijnwensen en u kennis te laten maken met onze wijnen. Dat doen wij wekelijks van woensdag- t/m vrijdagmiddag  van 12 - 17.30 uur en op zaterdag van 10 - 17 uur.

Wij zien u graag voor een kennismaking!

(p.s. zaterdag 29 juni van 13-16 uur staan onze Italiaanse wijnen centraal)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie