Ontwikkel een creatieve kijk op het leven met de 'Ja-maar Omdenkshow'

20 september 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Voor de pessimist is het glas half leeg, voor de optimist halfvol. Omdenken gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan? Op veler verzoek gaat Ja-maar vanaf oktober 2013 opnieuw het land in met de grote 'Omdenken Theatershow'! Het programma is de ultieme mix van cabaret, lezing, theater en workshop. Leren en humor versterken elkaar. 'De Omdenkshow' kan dan ook gezien worden als de trendsetter van 'Het Nieuwe Theater'. Ook de Haarlemmermeerders krijgen de kans te leren, en te lachen, over omdenken. Berthold Gunster en acteur Tim Winkel verzorgen op dinsdag 8 oktober om 20.15 uur de reprise van 'De Omdenkshow' in de grote zaal van De Meerse.

Het theaterprogramma is gebaseerd op de bestsellers van schrijver en theatermaker Berthold Gunster. Zijn programma's worden wel omschreven als 'het best bewaarde geheim van Nederland'. Omdenken wordt door velen gezien als dé filosofie van deze tijd: het biedt een nieuwe, ontregelende en vooral creatieve kijk op het leven. Berthold Gunster heeft inmiddels al meerdere boeken over het omdenken uitgebracht: 'Ja-maar, wat als alles lukt?' (2005), 'Ja-maar ik ben wel leraar' (2007), 'Huh?! De techniek van het omdenken' (2008), 'Omdenken' (2009), 'Ik ben oké, jij bent een sukkel' (2010), 'Omdenken in relaties' (2011), 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' (2012) en 'Omdenken is stom' (2013).

Een avondvullende, onvergetelijke ervaring die de bezoekers in het hart en het hoofd raakt: herkenbaar, scherpzinnig en hilarisch. Een uniek optreden dat je meegemaakt moet hebben om erover mee te kunnen praten.

De Meerse grote zaal

Dinsdag 8 oktober - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie