Aansluiting DIOS dankzij winst

6 oktober 2013 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - Dave Lange had het belang van de wedstrijd tegen FIT benadrukt.

"We moesten vandaag winnen om de aansluiting te behouden. En die boodschap is gelukkig goed aangekomen. Met de power van Aron Mets weer in het team hebben we een goede partij gespeeld. In de twintigste en vijfentwintigste minuut scoorde Aron Mets de 0-1 en 0-2. Voor rust heeft FIT niet een kans kunnen creëren, als collectief hebben we de tegenstander uitstekend afgejaagd.

Meteen na rust konden we die goede lijn doortrekken en dankzij een doelpunt van Jesse van Wees kwamen we in de 50e minuut op 0-3. Daarna ging er toch een beetje het gas eraf bij DIOS, zonder dat FIT grote kansen kon creëren. Volgende week komt Geel Wit naar Nieuw-Vennep, ook die wedstrijd moet drie punten opleveren. Dan voegen we ons bij de eerste vier en dan doen we mee om de bovenste plaatsen."