14 oktober 2013 om 00:00 Lokaal nieuws

Wat was het een mooie week afgelopen augustus. Het Pier K gebouw bruiste van de jonge ‘kunstenaars in de dop’. In verschillende lokalen kregen zo’n 80 kinderen workshops in schilderen, tekenen, boetseren, dans, zang, theater en grime. Onder het thema Avontureneiland hebben de kinderen de mooiste kunstwerken gemaakt. Aan het einde van de dag presenteerde de kinderen wat zij geleerd hadden aan hun ouders en bekenden tijdens een prachtige afsluiting in de Podiumzaal van Pier K.

Een greep uit de reacties op de Kinderkunstweek in de zomervakantie:

‘Ik en mijn dochter vonden de heel week echt super! Dank jullie wel’

‘Vooral doorgaan op dezelfde voet, erg leuk om de kinderen te laten proeven van alles wat jullie te bieden hebben aan workshops.’

‘Bijzonder leuk programma, enthousiaste docenten, leuke werkstukken’

Mijn zoon vond alleen de lunchtijd te lang ?. Verder vond hij alles enorm leuk en hij verheugt zich al op de volgende week!

Vanwege het grote succes in de zomervakantie vindt vanaf dinsdag 22 oktober t/m donderdag 24 oktober wederom de Kinderkunstweek plaats bij Pier K. Pier K biedt dit keer een DRIEDAAGS programma vol creativiteit onder leiding van professionele Pier K docenten. Deze Kinderkunstweek ‘komt dat zien!’ staat in het teken van het circus. Van 9.00 – 17.00 uur maken kinderen van 6 t/m 12 jaar spelenderwijs kennis met tal van kunstdisciplines. Donderdagmiddag sluiten we af met een spetterende presentatie. Kosten voor deze drie dagen bedragen 145 euro, inclusief lunch. Leren op school en het beoefenen van sport spelen vanzelfsprekend een grote rol in ons leven. Voor veel ouders is het belangrijk om daarnaast ook de creatieve ontwikkeling te stimuleren van hun kinderen. Ieder kind heeft daarbij zo zijn voorkeuren; muziek, toneel, schilderen, dans of iets anders. Tijdens de Kinderkunstweek maakt je kind kennis met verschillende vormen van kunst. Zo kan je kind ontdekken wat hij of zij het leukst vindt en waar zijn/haar creatieve kracht ligt. De week draait vooral om samen plezier maken en daarbij spelenderwijs met kunst bezig zijn.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie