Kagia niet echt blij met punt

26 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

LISSERBROEK - Koploper Kagia bleef tegen directe concurrent Roodenburg steken op 2-2 en daar had Jerry Ubink gemengde gevoelens bij. "Ik ben niet ontevreden over ons spel, wel vind ik dat we in een hoger tempo hadden moeten spelen. We zijn er niet in geslaagd genoeg kansen te creëren tegen een ploeg die hier in eerste instantie was gekomen om niet te voetballen.

Alles welbeschouwd is Kagia misschien wel jet meest fortuinlijk met het gelijkspel maar de manier van spelen van Roodenburg vond ik zwaar teleurstellend. Als je ambities hebt om kampioen te worden dan moet je dat ook laten zien, vind ik. Wij speelden in een te laag tempo om tegen deze verdedigend spelende ploeg kansen te creëren. Na twintig minuten scoorde Roodenburg na een lange bal 0-1. Meteen daarna zakten zij nog verder in.

In de rust heb ik gezegd dat we wel geduldig moesten blijven. In de 55e minuut kwam de gelijkmaker uit de lucht vallen. Vincent van der Kamp scoorde maar ik weet niet of hij een voorzet wilde geven of dat hij bewust op doel schoot. De wedstrijd leek opener te worden maar rond de 60e minuut profiteerde Roodenburg van een fout in onze opbouw: 1-2. En opnieuw lieten zij zich ver terug zakken.

In de 70e minuut kopte Ben van der Lans de 2-2 binnen uit een vrije trap van Vincent van der Kamp. Daarna ging Roodenburg wel voetballen en in die laatste fase hebben we het lastig gehad. Sander Goudriaan moest nog een paar aardige reddingen verrichten en een keer voorkwam de paal de 2-3. We pakken dus een punt maar het was een weinig bevredigende wedstrijd."