HAP nodigt inwoners uit voor dialoog

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De lokale politieke partij HAP neemt ook dit jaar weer deel aan de Dag van de Dialoog. Op vier plekken in de gemeente houdt de partij woensdag 6 november een Dialoogtafel waaraan inwoners met elkaar in gesprek kunnen gaan onder het genot van een lunch of een diner. Het gekozen thema is 'erbij horen'.

De Dag van de Dialoog is onderdeel van de Week van de Dialoog, die in heel Nederland wordt gehouden. De dag zelf is in Haarlemmermeer op 6 november. Aan de Dialoogtafels wisselen mensen ervaringen, ideeën en dromen uit. De bedoeling is dat er nieuwe verbindingen tussen mensen, nieuwe inzichten en impulsen voor persoonlijke acties ontstaan.

Aan een Dialoogtafel nemen 6 tot 8 mensen plaats. De dialoog wordt geleid door een getrainde gespreksleider en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis. Dat geldt ook voor de maaltijd die wordt geserveerd.

Het thema 'erbij horen' is gekozen omdat we steeds meer toegroeien naar een participatiemaatschappij, waarbij van mensen wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk deelnemen aan onze samenleving. HAP wil graag van mensen horen hoe zij zelf met dit thema omgaan en welke kansen zij daarbij zien voor hun eigen leefomgeving.

Belangstellende kunnen zich opgeven voor deelname aan een Dialoogtafel van HAP door een e-mail te sturen naar hap@haarlemmermeer.nl of fj@bdkennemerland.nl Kandidaten moeten aangeven aan welke Dialoogtafel ze willen plaatsnemen.

Er is één Dialoogtafel waar inwoners samen een lunch eten in het dorpshuis van Badhoevedorp en drie Dialoogtafels waar gezamenlijk een eenvoudig diner wordt gegeten. Deze zijn in het P-Punt in Graan voor Visch, De Ark in Overbos en bij de familie Rip-van Asselt in Hoofddorp-centrum. Exacte tijden en adressen volgen later.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie