Aardige overwinning SVOW

16 november 2013 om 00:00 Nieuws

WETERINGBRUG - André Markus was tevreden met de overwinning en hij vond zijn [lpeg bij vlagen aardig spelen. "Het was over het algemeen een slechte wedstrijd van twee kanten. Rommelig en onrustig op een stroef kunstgrasveld. Voor rust was het een beetje zoals vorige week. LVV raakte de lat en de paal, wij creëerden vier, vijf kansen. Vlak voor rust pikte Zico Wesselman de bal op uit de kluts en hij schoot in de korte hoek raak.

In de rust heb ik alles nog een keer goed neergezet en gezegd dat er een schepje bij moest. LVV Football Factory was op een gegeven moment conditioneel op. Wij scoorden nog maar een keer, na een corner reageerde Jan Joost Oudshoorn als eerste: 0-2. We verzuimden verder uit te lopen naar vijf, zes of zeven nul. Zelfs met Thijs van der Meer er de laatste twintig minuten weer bij bleef het bij 0-2. Over twee weken ontvangen we Leiden, als we winnen kunnen we een paar plaatsen klimmen op de ranglijst."