HTC komt niet dichterbij

19 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Ondanks een 3-7 overwinning uit bij de Treffers kwamen de mannen van HTC niet dichter bij koploper Hilversum. Hilversum wist met 8-2 te winnen van Avanti en loopt daarmee 1 punt uit op de Hoofddorpse tafeltennissers. Met nog 1 wedstrijd te gaan en een achterstand van 2 punten blijft alles nog mogelijk, maar zullen de heren alle zeilen bij moeten zetten om in eigen huis aanstaande zaterdag het kampioenschap in de landelijke 3e divisie binnen te slepen.

Het begin van de wedstrijd tegen de Treffers begon zenuwachtig, het grote verschil in snelheid van de zaal maakte het moeilijk voor de heren om zich aan te passen. Na alle eerste enkels gewonnen te hebben en HTC met 0-3 voorkwam begonnen de eerste haperingen in het tot dat moment goed lopende team uit Hoofddorp. Het dubbel werd verloren, Nard Koppen verloor ook en na de overwinning van Jorrit Kalkman werd ook Maurice Schulte verslagen.

Bij een 3-4 stand werd misschien wel de belangrijkste wedstrijd van de dag gespeeld. De kopmannen van beide teams namen het tegen elkaar op. Kalkman en Van Veen speelden een spectaculaire wedstrijd die in het voordeel van de Hoofddorpers beslist werd. Kalkman wist de 3-5 op het scorebord te zetten waarna Schulte en Koppen het voorbeeld volgden en de einduitslag van 3-7 op het scorebord zetten.

Volgende week valt de beslissing in deze spannende poule. HTC speelt dan thuis tegen de nummer vijf Avanti en Hilversum speelt uit tegen de nummer drie Scylla. De zaal aan de Lutulistraat 142 in Hoofddorp is open vanaf 15.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie