19 november 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Bijgaand stuur ik u informatie over de expositie van Het Atelier van Stichting Ons Tweede Thuis in Zorgcentrum Floriande. Wilt u dit in het komende nummer plaatsen?

Met vriendelijke groet,

Lidy van der Lichte

Zorgcentrum Floriande

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

ATELIER DC FLORIANDE

EXPOSEERT in Zorgcentrum Floriande

De cliënten van Het Atelier van Stichting Ons Tweede Thuis exposeren vanaf heden in Zorgcentrum Floriande aan de Hankstraat te Hoofddorp

Het Atelier is gehuisvest in Dagcentrum Floriande in Hoofddorp. Iedere dag komen hier kunstenaars met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking met veel enthousiasme werken.

Zij vertellen op doek of papier hun verhaal over de dingen die ze meemaken of de moeite waard vinden om aan het papier of doek toe te vertrouwen. Soms wordt er geëxperimenteerd met 3-D kunstwerken. We gebruiken hiervoor klei, papier-maché en hout.

Ieder heeft een eigen stijl zoals ook ieder een voorkeur heeft voor een bepaald materiaal.

Regelmatig exposeert Het Atelier in verschillende gebouwen, waaronder een doorlopende expositie in het Dienstencentrum van Ons Tweede Thuis in Aalsmeer en in gezondheidscentra, bibliotheken, ziekenhuizen en kantoorgebouwen.

Kunst kopen?

Als u betaalbare kunst zoekt, dan is het beslist de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij ons op Het Atelier. Tevens zijn alle werken die in Zorgcentrum Floriande geëxposeerd worden te koop.

Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 - 16.00 uur.

Ons adres: Atelier DC Floriande

Waddenweg 25

2134XL Hoofddorp

023 5569120

atelier@onstweedethuis.nl

Wij wensen U veel kijkplezier

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie