Tegels & Meer, uw sanitair specialist met betaalbare kwaliteit

19 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Tegels & Meer is de sanitairwinkel die in april van dit jaar haar deuren opende in Nieuw-Vennep. De laatste trends en nieuwste producten van vele A-merken zijn terug te vinden in de showroom van Tegels & Meer. Daarmee voorziet de winkel het winkelend publiek van mooie badkamer ontwerpen en ideeën.

De twee initiatiefnemers, een enthousiast koppel Vennepers, laten u zien dat er meer mogelijkheden in uw badkamer zitten dan u vooralsnog voor mogelijk hield. Samen met u puzzelen ze alle elementen bij elkaar zodat uw badkamer geheel naar uw wensen ontworpen kan worden. "Vele verschillende smaken en ideeën van inrichtingen maken het werk uitdagend" aldus Tamara Erben.

Een badkamer is tegenwoordig een ruimte dat aan dient te sluiten op de rest van het interieur en de persoonlijke stijl van het huis. Snel opvolgende trends en noviteiten spelen daar een belangrijke rol in zoals kleuren, gebruiksgemak van het product en een hoog comfort.

"Vaak zien we dat mensen met bepaalde ideeën in de showroom komen maar uiteindelijk kiezen voor een product waar ze eerst het bestaan niet van afwisten", gaat De Weerd verder. "Wij informeren de mensen graag naar de brede mogelijkheden en verschillende producten."

Tevens kun je voor plavuizen vloeren en zelfs keukentegels bij Tegels en Meer terecht. Een absolute topper in plavuizen is het keramisch hout. De uitstraling van een houten vloer maar met het gemak in onderhoud van plavuizen! Hierin zijn tevens vele maten en uitvoeringen te verkrijgen.

Heeft u verbouwplannen? Wilt u een nieuwe badkamer of een nieuwe vloer? Wilt u ideeën opdoen? Laat u informeren over de vele verschillende producten en mogelijkheden. Breng een bezoekje aan de showroom.

Tegels & Meer is elke vrijdag 10-17 uur) en zaterdag (9-17 uur) geopend. Tevens doordeweeks, 's avonds en zondags op afspraak geopend.

Venneperweg 873C (rotonde Venneperweg / IJweg)

www.tegelsenmeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie