Nogmaals uitstel inschrijftermijn glasvezel Badhoevedorp en Lijnden

21 november 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - 'Badhoevedorp en Lijnden zijn er bijna', laat Reggefiber weten. 'Maar nog niet helemaal'. De grens van de benodigde 30 procent is dus nog niet bereikt en daarom heeft het bedrijf de inschrijftermijn voor glasvezel verlengd tot 15 december.

José Trigo Gómez, salesmanager bij Reggefiber, hoopt dat Badhoevedorp en Lijnden alsnog kiezen voor glasvezel: "Met glasvezel ben je verzekerd van maximale keuzevrijheid en krijg je bovendien een eigen glasvezelverbinding die niet met de wijk gedeeld hoeft te worden. Bovendien is de up- en download met glasvezel even hoog. Tegenwoordig versturen en ontvangen we dagelijks enorme hoeveelheden data, dit volume zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het glasvezelnetwerk heeft zoveel capaciteit dat het meer dan voldoende ruimte biedt voor deze groei."

Voor meer informatie over de vele voordelen van glasvezel en het aanbod van de serviceproviders kan iedereen terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kan men er terecht voor een persoonlijk advies en het afsluiten van een glasvezelabonnement. De glasvezelwinkel is gevestigd aan de Zeemanlaan 4 in Badhoevedorp.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie