“Geuren, huidverzorging, schoonheidsspecialiste? Dan zijn wij hét adres”

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

Parfumerie Grandeur:

NIEUW-VENNEP - “We verkopen niet alleen parfums van topkwaliteit, ook alle huidverzorgingsproducten en make- up artikelen hebben een plekje in ons assortiment. En wil je dan ook nog lief zijn voor je lichaam, dan kun je bij ons een afspraak maken voor de schoonheidsspecialiste en de zonnebank.”

Bij Parfumerie Grandeur aan de Venneperstraat staat het De Groot-team klaar om iedereen die mooi dé feestmaand van het jaar in wil, optimaal van dienst te zijn. Vader Aart en zoons Niels en Erik de Groot geven samen leiding aan ‘hun’ zaak, die ze een echt familiebedrijf noemen. “Zeker als je bedenkt dat ook mijn vrouw Jane volop meedraait”, aldus Aart. Hij startte 40 jaar geleden in het hart van Nieuw-Vennep een drogisterij-parfumerie. “Maar klantenwensen veranderen, en dan verander je mee. Sinds 11 jaar zitten we in deze winkel. Op een mooie locatie. Zeker als je ziet hoe de Venneperstraat onlangs is opgeknapt en alle winkelpanden weer verhuurd zijn. Dan zeggen wij: dit stukje centrum is het winkelen waard.”

“Parfumerie Grandeur”, voegt zoon Niels eraan toe, “verkoopt alle gerenommeerde merken. Voor aantrekkelijke prijzen. Zo geldt er altijd10% korting op geuren en make- up en 20% op de huidverzorgingsproducten van Biotherm en Lancôme. Verder kun je bij ons korting stapelen via onze klantenkaart. Een volle kaart geeft bij je volgende aankoop recht op 25 euro korting!. Wie daar een beetje handig mee omgaat, is lief voor zijn portemonnee. En wie in december iets bij ons koopt - bedrag doet er niet toe -, kan meedoen met onze kassabonactie. Lever de bon met je gegevens bij ons in en je maakt kans op een aantal leuke prijzen. Eens per week trekken we de winnaars.”

Op de eerste verdieping van hun pand is er een comfortabele zonnestudio ingericht. En schoonheidsspecialistes Romy en Wendy – al vele jaren in dienst bij Parfumerie Grandeur – staan in hun eigen salon graag voor de klanten klaar. “Zowel voor de zonnestudio als de schoonheidssalon geldt dat je gewoon kunt binnenlopen. Maar als je liever een afspraak maakt, dan kan dat ook. Dat past helemaal in het plaatje dat we er willen zijn voor de klant. Op zoveel mogelijk gebieden.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie