“In onze nieuwe winkel zijn we echt all round”

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

Rob van der Geest Sport 2000

NIEUW-VENNEP -“Het is altijd hectisch zo’n verhuizing. En zeker als je gaat naar groter, komt er flink wat bij kijken. Maar het is allemaal prima gelukt. Op 14 november hebben we in de Symfonie een prachtige nieuwe winkel kunnen openen.”

Rob en Yvon van der Geest zijn met hun Rob van der Geest Sport 2000 geen nieuwe gezichten in het Vennepese winkelcomplex. “Nee”, vertelt Rob, “we zaten er al 10 jaar. Op de benedenverdieping. Maar een sportcollectie zoals wij die willen presenteren heeft de nodige ruimte nodig en die kwam op de bovenverdieping beschikbaar. We hoefden alleen maar met de roltrap omhoog. En zo’n kans kun je niet laten lopen. We zijn erg blij met onze nieuwe winkel, direct naast de supermarkt van Dirk van den Broek en Action.”

De vestiging in Nieuw-Vennep is de derde winkel van zijn bedrijf. De andere twee vestigingen bevinden zich in Roelofarendsveen en ’s-Gravenzande. “De naam van der Geest staat al sinds 1929 bij ons op de gevel. Aanvankelijk deden we in woninginrichting en textiel. Later werd het mode en sport. Sinds 2006 focussen we 100% op sport en gaan op dat gebied voor “all round”. Klanten vinden bij ons dan ook een brede collectie voor zowel indoor als outdoor: voetbal, hardlopen, tennis, hockey, fitness en zwemmen, we hebben echt van alles. Alsmede een mooie collectie skikleding en ’lekker casual’’ helemaal passend bij de nieuwste trends. “En”, voegt hij er nog aan toe, “Voor alle sporten hebben we vanzelfsprekend ook de juiste bijpassende schoenen.”

Bij de familie van der Geest zit sport duidelijk in de genen, want sinds 2 jaar zijn ook zonen Roy en Roel actief in het bedrijf met eigen gespecialiseerde webshops: Winter-geest.nl, Wandel-geest.nl en Tennis-geest.nl. In januari klinkt het startsein voor een vierde webshop: Hardloop-geest.nl. “Maar eigenlijk draait die al in Nieuw-Vennep. Want via een internetzuil kan daar nu al online besteld worden.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie