Lokaal servicepunt Welzorg per 2 december open

28 november 2013 om 00:00 Nieuws

Vanaf maandag 2 december kunnen inwoners van Haarlemmermeer met al hun vragen en reparaties omtrent hun WMO- hulpmiddel terecht in het servicepunt aan de Smaragdlaan 2 in Hoofddorp. Het servicepunt bestaat uit een callcenter en een serviceteam. Met de komst van dit servicepunt aan de Smaragdlaan verbetert de bereikbaarheid en de service- en dienstverlening aan de inwoners van de gemeente op het gebied van Wmo hulpmiddelen.

De adviseurs en servicemonteurs van Welzorg gebruiken de nieuwe locatie als uitvalbasis. Reistijden worden zo verkort en eventuele calamiteiten binnen gestelde tijden verholpen. Op de nieuwe locatie kunnen inwoners onder meer voor reparaties en/of vragen langskomen. Het servicepunt biedt een ‘klaar terwijl u wacht’ service. Welzorg heeft alle klanten schriftelijk over dit nieuwe servicepunt geïnformeerd.

Het lokaal servicepunt is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 023-5185194. Voor spoedreparaties buiten kantooruren kunnen inwoners bellen met Welzorg via telefoonnummer: 023-5185192.

Dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie