29 november 2013 om 00:00 Nieuws

PERSBERICHT

Adventskaarsen voor goed doel

Het Meer-Minder-Fonds van De Ark in Hoofddorp verkoopt deze weken adventskaarsen voor een goed doel. In 2013 houdt het Meer-Minder-Fonds een spaaractie voor een kliniek in Papoea Nieuw Guinea. Daar is huiselijk en seksueel geweld aan de orde van de dag. Tot kort geleden konden slachtoffers nergens terecht. Met hulp van Artsen zonder Grenzen is er bij een ziekenhuis een kliniek geopend waar de slachtoffers medische hulp krijgen, maar ook hun verhaal kunnen doen. Ook start Artsen zonder Grenzen campagnes met sportsterren uit de stad om de gewelddadige praktijk te keren.

Voor dit goede doek verkoopt De Ark dit jaar adventskaarsen. Dat zijn kaarsen met daarop de getallen 1 tot en met 24. Zo kun je van begin december aftellen naar kerst. ?Elke dag brand je een stukje van de kaars. Het leuke is’, zegt Rien Wattel van het Meer-Minder-Fonds, ?dat je het zíet gebeuren: hoe kleiner de kaars wordt en hoe dichterbij de stal komt, des te groter de vlam wordt. Dat past mooi bij kerst: licht in de donkere wereld!’.

De kaarsen zijn te koop in De Ark, Muiderbos 36, op dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur tijdens de Markt-In en zondags voor en na de kerkdienst van 10.30 uur. Ze kunnen ook per email besteld worden. Mail dan naam en adres en aantal kaarsen naar meedoen@meer-minder-fonds.eu en de kaarsen worden thuisbezorgd.

Ze kosten vijf euro per stuk. ?Daarvan gaat, aldus Wattel, ?ongeveer twee derde naar het goede doel! Het is ook een leuke cadeautip voor je kinderen, je ouders of je mantelzorger!’

Voor meer informatie: zie www.meer-minder-fonds.eu.

<http://www.deverguldekaars.nl/adventskaarsen-c-67/advent-kalenderkaars-p-247?zenid=728f164e8a355f4e26a8ac7f80d352aa>

-----------------------------------------

Tel met het Meer-Minder-Fonds af naar kerst en koop de adventskaars:

24 dagen een steeds groter vlammetje en steeds dichter bij de stal.

Mail naar meedoen@meer-minder-fonds.eu en vermeld je adres. Vijf euro per stuk.

Meer weten? www.meer-minder-fonds.eu

------------------------------------------

Rien Wattel

Söderblomstraat 187

2131GG Hoofddorp

tel: 06 16040860

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie