SCW scoort ruim voldoende

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

RIJSENHOUT - Stefan Homan zag er de humor wel weer van in. "Na de wedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer stond er boven het verslag dat SCW onvoldoende scoort. Nou daar zijn we natuurlijk meteen mee aan de slag gegaan. We speelden bij Haarlem Kennemerland een goede wedstrijd, het klopte allemaal en we hebben er voor gezorgd dat de kansen ditmaal ook werden afgemaakt.

Nick Appelman, na een blessure weer in de basis startend, scoorde uit een klutssituatie de 0-1. Daarna waren we even iets minder scherp, dat leidde tot een paar kansen van de tegenstander die niet werden benut. Na een halfuur spelen zette Maurice van der Neut, ook hij keerde terug in de basis na een blessure, met een prima crossbal Robin Helder voor de keeper: 0-2. Uit een counter werd het 1-2, er werd gevlagd voor buitenspel maar de scheidsrechter besliste anders. Vlak voor rust onderschepte Ben Sharon de bal en hij stelde Jeff de Vilder in staat de 1-3 te scoren.

Vanzelfsprekend was er tevredenheid over de eerste helft, maar tegen JOS/Watergraafsmeer kwamen we niet goed de kleedkamer uit na rust. Dat moest anders, maar toch kregen we de 2-3 om onze oren na een misverstand in de verdediging. Daar bleef het bij want tussen de 55e en 80e minuut scoorden we nog vier prima doelpunten. Dankzij Jeff de Vilder, Job Keizer, Nick Appelman en Jeff Kaslander liepen we uit naar een keurige 2-7 overwinning. Ik ben dik en dik tevreden," sloot assistent-trainer Homan af.