Hoofddorp (zat) houdt Velsen eronder

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Jim Groot was tevreden over de wedstrijd van zijn team. "We zijn er vandaag in geslaagd de gehele wedstrijd te blijven werken. In de vorige wedstrijden konden we dat maar een helft volhouden. Dankzij deze overwinning houden we in elk geval Velsen onder ons en het geeft een stimulans om op deze voet verder te gaan.

Wij waren de betere ploeg maar Velsen kwam op voorsprong. Pas kort voor rust kon ik zelf de gelijkmaker scoren nadat twee verdedigers elkaar in de weg hadden gelopen bij een hoge bal. Er ging een goede aanval aan vooraf en alleen voor de keeper kon ik scoren: 1-1.

Na rust kwamen we op 2-1 dankzij Sjoerd van Popering die de bal binnen schoot nadat deze via de lat weer het veld in kwam. Dankzij een van richting veranderd schot kwam Velsen heel gelukkig weer langszij. Het was de enige kans die zij na rust hebben gehad. In de 76e minuut schoot Fabian van Dooyeweerd de winnende erin: 3-2."