Nieuwe kringloopwinkel ‘Hebbes!’ in Nieuw-Vennep zoekt vrijwilligers

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

Begin december opent kringloopwinkel Hebbes! haar deuren in Nieuw-Vennep. Voorheen was de winkel in Hillegom gevestigd, maar door een te hoge huur bleef er weinig geld over voor het goede doel. In Nieuw-Vennep is een nieuwe locatie gevonden: Venneperstraat 43. De kringloopwinkel kan niet zonder de hulp van handige vrijwilligers. Doe ook mee!

Hebbes! is ontstaan vanuit de Stichting ‘Voor wat, hoort wat’. De Stichting is geboren vanuit de behoefte van thuiszorgmedewerkers meer te doen voor hun cliënten. De opbrengst van Hebbes! is bedoeld voor bijzondere activiteiten die wat licht en liefde brengen in het soms eenzame bestaan van de vaak oudere mensen, zoals een gezellige maaltijd waardoor ze gezelschap en afleiding hebben.

De verkoop van tweedehands artikelen financiert niet alleen deze activiteiten, maar levert ook een bijdrage in het hergebruik van spullen. Niet alles hoeft weggegooid te worden en anderen kunnen er heel blij mee zijn.

Hebbes! zoekt vrijwilligers die graag een steentje willen bijdragen aan de missie van de stichting en zoekt vooral:

* Mensen die meubels kunnen opknappen en eigentijds kunnen maken

* Verkoopmedewerkers

* Chauffeurs

* Mensen voor de PR.

Daarnaast zoekt Hebbes! leuke spulletjes voor de verkoop in de winkel. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting ‘Voor wat, hoort wat’.

Interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan of heeft u leuke spullen staan? Mail dan naar j.zwart@zorgallerlei.nl. Bellen kan ook: 06 – 34007130.

Niet voor publicatie

Voor meer informatie: Janny Zwart 06 - 34007130

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie