Onnodige nederlaag BV Hoofddorp

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de Eerste divisie leed BV Hoofddorp een onverwachte nederlaag bij Arnhem Eagles. De Hoofddorpers hadden voor rust veel te stellen met de lange center van de thuisploeg, die veel mocht van de scheidsrechters en daar het maximale rendement uit haalde.

In de tweede helft sloot de Hoofddorpse verdediging beter, maar viel Jewan van Oostrum uit met een achillespeesblessure. Broer Nando nam het stokje van hem over door samen met Kevin van Duuren veel te scoren. Ze knokten zich terug tot 48-47, maar daarmee was al het Hoofddorpse kruit verschoten. De Arnhemmers wonnen uiteindelijk met 69-63.

"We hebben slecht gespeeld. Maar toch was deze nederlaag niet nodig", was coach Cor Guldemeester gedecideerd.