Nog even stemmen op genomineerden HLMRMEER Prijs 2013

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Er zijn nog nooit zoveel aanmeldingen binnengekomen voor de HLMRMEER Prijs als dit jaar. In totaal zijn er 19 initiatieven aangemeld voor de prijs. De HLMRMEER Prijs 2013 is dé stimuleringsprijs voor de organisatie, het evenement of project wat Haarlemmermeer in 2013 het beste op de kaart heeft gezet.

Uit de aanmeldingen heeft wethouder Citymarketing, Adam Elzakalai, een selectie gemaakt. Er is gekeken naar de onderbouwing, het aantal aanmelders voor het initiatief en de bijdrage aan het op de kaart zetten van Haarlemmermeer of de bijdrage voor de samenleving. Tot 30 december is het mogelijk om een stem uit te brengen op een van de drie genomineerden.

Dat zijn:

Swim the Ring

MeerBeatz Festival

Stratengolf Badhoevedorp

Informatie over de genomineerden is te vinden op www.haarlemmermeer.nl. Stemmen kan via het daarvoor bestemde formulier.

Onder de stemmers worden 2 vrijkaarten voor Mysteryland 2014 verloot.

Op donderdag 2 januari 2013 reikt wethouder Adam Elzakalai de prijs (een cheque twv 5.000 euro) uit aan de winnaar tijdens de nieuwjaarsreceptie in het raadhuis. Het bedrag moet in 2014 worden besteed aan een project of evenement in Haarlemmermeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie