Filmhuis Pier K draait Femmes du 6e etage

5 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep aan het Harmonieplein vertoont elke vrijdag om 20 uur de mooiste, leukste en meest ontroerende films. Vrijdag 13 december wordt de drama/komedie Femmes du 6e etage uit 2011 vertoond. Philippe Le Guay heeft deze film geregisseerd met in de hoofdrollen Fabrice Lunhini, Sandrine Kiberlain en Natalia Verbeke.

Parijs, de vroege jaren' 60: de tijd van cocktails, mantelpakjes, dure chevrolets én high society. De vermogende Jean-Louis Joubert is een brave maar saaie man. Tot hij en zijn vrouw de mooie Spaanse María als werkster in dienst nemen. Maria laat hem kennis maken met de zesde verdieping van zijn burgerlijke appartementsgebouw waar zij met andere temperamentvolle Spaanse werksters woont. Deze vrouwen, maar vooral de erg aantrekkelijke Maria, leren hem voor het eerst plezier te hebben in het leven. Dit tot grote ontsteltenis van mevrouw Joubert en haar vriendinnen...

Een kaartje kost € 8,- en is inclusief consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen € 1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de Informatiebalie van Pier K (023) 566 95 65 (op werkdagen). Ook zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie