SCW maakt er nu zes

8 december 2013 om 00:00 Nieuws

RIJSENHOUT - Na de zevenklapper tegen Haarlem Kennemerland scoorde SCW er opnieuw flink op los. Volgens Stefan Homan hadden het er nog meer kunnen zijn. "Het kan soms hard gaan, wij waren Sporting Martinus duidelijk de baas. Misschien als we iets meer inzet hadden getoond dat we met 8-0 of 9-0 hadden gewonnen. Nu werd het al snel 1-0 door Ben Sharon na voorbereidend werk van Nick Appelman.

Na ongeveer twintig minuten scoorde Jeff Kaslander 2-0 na een actie en een assist van Ben Sharon. Ik had gevraagd de eerste twintig minuten met veel druk te spelen om zo de tegenstander te dwingen fouten te maken. Na die goede twintig minuten werd het even iets minder. Uit een vrije trap van zeventien meter werd de 2-1 in de bovenhoek geschoten. Gelukkig kopte Niels de Jong nog voor rust raak uit een vrije trap van onze man of the match Niek den Breejen: 3-1.

In de tweede helft scoorde verdediger Job Keizer uit een corner van Niek den Breejen 4-1 voordat Marcel Hofman het mooiste doelpunt van de wedstrijd maakte. Met een hakje passeerde hij een tegenstander door de lucht, dat trucje herhaalde Marcel nog een keertje en toen hij geen vrije medespeler vond schoof hij de bal ook nog eens zelf in de korte hoek: 5-1. Nick Appelman scoorde in de rebound na voorbereidend werk van Marc van Straalen de 6-1. Volgende week tegen VVA/Spartaan hoop ik de eerste seizoenshelft in stijl af te kunnen sluiten."