Geen stunt voor SVOW

14 december 2013 om 00:00 Nieuws

WETERINGBRUG - De door André Markus beloofde stunt van SVOW tegen koploper Leidse Boys bleef uit. "Voorzitter Cor Steenwijk zegt net tegen me dat we uitstekend hebben gespeeld. En dat vind ik eigenlijk ook. We stonden heel goed, zelfs zo goed dat spelers van Leidse Boys op elkaar begonnen te schelden omdat het maar niet wilde lukken.

Na een corner van ons werd de bal van de lijn gehaald en in de counter scoorde Leidse Boys 0-1. Heel zuur natuurlijk. Vlak daarna werd het met een mooie kopbal 0-2. In de rust hebben we het team weer goed neergezet en na rust speelden we weer zo goed dat Leidse Boys het lastig had.

Zeker vier, vijf uitstekende kansen hebben we gecreëerd. Tegen de onderkant van de lat, alleen voor de keeper, een fantastisch schot van Pascal van der Meer maar de keeper van Leidse Boys speelde een heel goede wedstrijd. En drie keer scoorden zij in de omschakeling. De 0-5 uitslag geeft een vertekend beeld, wij hebben veel kansen gecreëerd en we verdienden het om drie of vier keer te scoren."