Dutch Blues Foundation zoekt bluesminnende commissieleden

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De Dutch Blues Foundation (DBF), gevestigd in Nieuw-Vennep, start vanaf januari de Commissie Dutch Blues Awards 2014. De DBF zoekt voor deze nieuwe commissie mensen die veel bluesoptredens bezoeken, hart hebben voor en kennis hebben van bluesmuziek. Zij kunnen zich aanmelden vóór 31 december.

De samenstelling van de commissie is een mix van betrokken en geïnteresseerde bluesliefhebbers uit het land en een aantal leden van de DBF Raad van Advies. De commissie bepaalt de genomineerde bluesbands en -muzikanten, die in 2014 een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Blues in Nederland.

De DBF is een initiatief uit 2009 van enkele zeer gemotiveerde Nederlandse bluesliefhebbers die de Nederblues willen versterken en verbinden. De DBF was afgelopen jaren zeer succesvol, voorziet in een grote behoefte bij bluesminnend Nederland en heeft ambitieuze toekomstplannen. Om de jaarlijkse bluesevenementen te organiseren en nieuwe projecten te kunnen ontwikkelen heeft de DBF hulp nodig van gemotiveerde en actieve vrijwilligers.

Voor meer informatie, zie www.dutchbluesfoundation.nl/vrijwilligers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie