KSH organiseert Kerstmarkt voor 3FM Serious Request

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Na de succesvolle eerste editie in 2012 organiseert de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp dit jaar opnieuw een sfeervolle Kerstmarkt.

Op woensdag 18 december verandert de school in een betoverend kerstsprookje en vinden tal van ludieke activiteiten plaats, vrijwel allemaal georganiseerd door leerlingen van de KSH zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoop van zelfgemaakte beeldjes, de mogelijkheid nagels te laten lakken, sponsen gooien naar docenten en op de foto gaan in kerstsfeer. Om het kerstgevoel compleet te maken is uiteraard glühwein aanwezig, evenals hotdogs en zelfgemaakte soep. Ook gebakkraampjes ontbreken niet.

Net als vorig jaar zal ook dit jaar de gehele opbrengst van de Kerstmarkt ten goede komen aan de actie van 3FM Serious Request, de jaarlijkse geldinzamelactie van het gelijknamige radiostation in samenwerking met het Rode Kruis. Dit jaar staat de 'stille ramp' centraal: 800.000 kinderen die jaarlijks sterven aan diarree, terwijl ze met wat eenvoudige maatregelen te redden zouden zijn geweest.

De Kerstmarkt is open van 17.00 uur tot 20.30 uur en vindt plaats in de aula van de KSH.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie