Odyssee sluit lustrum jaar af met gezamenlijk Kerstconcert

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het koor Odyssee en muziekvereniging Excelsior, beide afkomstig uit Hoofddorp, geven op zaterdag 21 december een gezamenlijk Kerstconcert in de Rank in Nieuw-Vennep. Aanvang 20.15 uur, Eugenie Previnaireweg 14.

Excelsior staat onder leiding van Adrie van der Merwe en is al 85 jaar een muzikaal begrip in Haarlemmermeer. In april heeft Excelsior al volop uitgepakt met een overweldigend lustrumconcert. Koor Odyssee, onder leiding van Addy Alberts, bestaat dit jaar 45 jaar en heeft vanwege het 9e lustrum onlangs een groot concert gegeven met Slagwerkgroep Bovenkerk in Amstelveen.

Beide verenigingen hebben in het verleden al vaker samen opgetreden, met de bevrijdingsconcerten als hoogtepunten. Ook het gezamenlijk Kerstconcert in 2009 was voor een volledig uitverkochte kerk een groot succes. Het is daarom niet verwonderlijk dat twee verenigingen uit Hoofddorp nu weer de handen ineen hebben geslagen om hun lustrumfeest gezamenlijk te eindigen met een prachtig Kerstconcert.

Op de avond zal nieuw repertoire worden afgewisseld met traditionele nummers. Voor meer informatie over de kaartverkoop kan men terecht op www.koorodyssee.nl of www.excelsior-hoofddorp.nl. Kaarten á € 10,00 (inclusief drankje) zijn ook telefonisch te bestellen bij Ria de Block (023) 563 15 43.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie