KinderPretpark Kersteditie in de Van ZantenHal

17 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Voor een écht leuke kerstvakantie moet je in het Kinderpretpark in de Van ZantenHal zijn. Van 21 december 2013 tot en met 5 januari 2014 is het daar voor alle kinderen tussen 2 en 11 jaar een groot feest. Ze kunnen op maar liefst 30 grote en minder grote opblaasattracties klauteren, springen, rennen, klimmen, skelteren en voetballen. Bij de enthousiaste leidsters van Kinderopvang 't Woudlopertje kunnen de kinderen lekker rustig tekenen, kleuren of geschminkt worden.

In de Van ZantenHal zijn eigen consumpties niet toegestaan, dit wordt gecontroleerd bij de deur. De Foodcorner in de Van ZantenHal biedt een ruime keuze aan eten en drinken die genuttigd kunnen worden op het terras. Toegangskaarten voor kinderen tot en met 12 jaar zijn 6 euro. Ouders en begeleiders betalen 2,50 euro. Baby's tot 1 jaar zijn gratis. Entreekaarten worden alleen aan de deur verkocht; er is geen online verkoop. Direct naast de hal is op eigen terrein voor fietsen en auto's ruimschoot gratis parkeergelegenheid.

Kerstkinderpretpark, 21 december t/m 5 januari. Openingstijden: 10 t/m 17 uur. Gesloten op 25, 31 december en 1 januari Van ZantenHal, IJweg 1415 in Nieuw-Vennep. Meer informatie staat op www.kinderpretpark.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie