Julia 'the voice' van der Toorn dolblij met Mitsubishi ASX

23 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Nog nagenietend van haar overwinning in The voice of Holland kreeg maandagochtend 23 december een glunderende Julia van der Toorn de sleutel van een fraaie Mitsubishi ASX in handen. "Echt gaaf om als eerste zo'n auto als deze ASX te krijgen", aldus de dolblije winnares.De overhandiging van de auto was bij Wiersema & van Wouwe aan de Jadelaan 157 in Hoofddorp.

Behalve The voice of Holland is Julia van der Toorn ook the choice of Holland, want al wekenlang gold de innemende Bussemse als publieksfavoriet. Met een geweldige uitvoering van Britney Spears' Oops, I did it again, het duet Take your Time Girl en natuurlijk haar single Age wist ze vrijdagavond zo'n 2,6 miljoen Nederlanders en de strenge jury voor zich te winnen. Daardoor gind zij behalve met een platencontract ook met een splinternieuwe Mitsubishi ASX 1.6 Intense aan de haal.

Na de officiële overhandiging van de auto bekeek Julia haar prijs van binnen en van buiten en was helemaal enthousiast. Twee pluspunten van de Mitsubishi ASX spraken Julia gelijk aan: het uitgebreide in-car entertainment systeem en de grote bagageruimte. "Mijn nieuwe single Age gaat natuurlijk op de repeat-stand in de audio, mijn gitaar past met gemak achterin. Helemaal ideaal, toch?"

Voorlopig kan de 18-jarige Julia helaas nog niet vanachter het stuur genieten van de rijeigenschappen van de cross-over, want ze is nog druk bezig met het halen van haar rijbewijs. "Mijn theorie heb ik al binnen en ik ga nu haast maken met het halen van de praktijk. Dan mag ik eindelijk zelf rijden. Het is geweldig dat er dan zo'n gave ASX als eerste auto klaar staat!" En vervolgens: "Ik denk dat mijn ouders zo'n nieuwe auto helemaal geweldig vinden, zeker mijn vader, want die is best autogek", aldus een blije Julia.

Al vanaf de eerste editie van The voice of Holland stelt Mitsubishi Motor Sales Nederland voor de winnaar een Mitsubishi ASX ter beschikking. Door haar overwinning in deze vierde editie van de kijkcijferhit kreeg Julia een Mitsubishi ASX 1.6 ClearTec Intense.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie