Smartlappenkoor naar Paradiso

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Smartlappenkoor Droger Kan Niet begint na een korte winterstop op woensdag 8 januari weer met repeteren in hotel-restaurant De Rustende Jager. Het koor gaat zich extra inspannen voor een spetterend optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De zanggroep kreeg de eervolle uitnodiging deel te nemen aan de 28e editie van de Korendagen, in het weekeinde van 18 en 19 januari.

Het is de eerste keer dat DKN zich op dit festival presenteert onder leiding van dirigent Henk Meulenbeld, sinds vorig jaar de muzikaal leider. "Van zingen word je blij en dat geldt zeker voor samen zingen. Ik heb Droger Kan Niet inmiddels leren kennen als een gezellige en uitstekend georganiseerde club en ik ben blij dat ik dit koor mag dirigeren", aldus de bevlogen nieuwkomer.

Dirigent, muzikanten en koorleden kijken terug op een geslaagd jaar, met als hoogtepunt het succesvolle korenfestival in september, waaraan in totaal dertien zanggroepen uit Haarlemmermeer en wijde omgeving meededen. Meulenbeld: "We werken met z'n allen aan een goede samenklank in verschillende arrangementen van Nederlandstalige liedjes en genieten er ook zelf van als we iets moois hebben neergezet."

Voor meer informatie en/of aanmelden: Yvonne Rothert, yvonnerothert@hotmail.com of www. drogerkanniet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie